Äntligen vår!

Här händer det inte så mycket… För att komma tillbaka till nuet blir det traditionsenligt en summering av det hänt sedan sist (ett drygt år).

2017 blev sådär. Lite blandat. Som vanligt. Bra träningsvinter, men hade lite småproblem med kroppen under våren och kom aldrig riktigt upp i ”full potential” kändes det som. Vårsäsongen var ändå helt okej resultatmässigt med en andraplats på 10mila som stor höjdpunkt. Via bra testlopp fick jag en plats till VM i Estland, men väl där gjorde jag det riktigt dåligt och blev 18e. Sommaren fortsatte sedan fint med O-Ringen där jag blev 5a och avslutades med en seger på världscupen i stafett. Åkte till New York och började sedan skolan igen. Skapliga SM-lopp där jag blev fyra x2. Började trappa igång träningen igen och kroppen svarade allt bättre. Var nog i årets bästa form under oktober/november. Lite dålig timing, men kul ändå. Tyvärr blev det lite väl mycket av det goda och jag drog på mig en fotskada under början på vintern. Åkte till Sydafrika på läger och cyklade mycket. Pers med 91h träning i december. Började komma igång med löpningen igen under början på 2018 och sedan dess har det bara gått framåt. Fina landslagsläger i Spanien x2, en visit med familjen på safari i Zambia och bästa klubblägret någonsin (?) i Portugal. Parallellt med detta har jag faktiskt studerat på helfart, vi har projektarbete under våren där jag kunnat jobba en hel del på distans. Perfekt. Knappa året kvar till examen och dags att bli vuxen (?) på riktigt…

Portugal

Portugal

Tillbaka i nutid och den annalkande våren. Den något försenade orienteringssäsongen börjar närma sig. Jag tycker att jag har haft en bra vinter, men det är ju först nu det visar sig hur bra resultat träningen givit. Framöver är det tävlingar tre helger i rad med start på Swedish League i Skåne (tillika EM-tester). Därefter blir det Natt-SM och 10MILA innan jag förhoppningsvis får åka till Schweiz och springa EM!

Får se om det händer någonting mer här framöver. 0 inlägg under 2017 så redan nu är 2018 bättre…

Leave a Comment.